PROFESSIONALISERING / CURSUS / SCHOLING

In samenwerking met uitgever Edu’Actief hebben wij de keuzedelen Zorg en Technologie (niveau 3) en Zorginnovaties en Technologie (niveau 4) ontwikkeld. Studenten Verzorgende-IG, mbo Verpkeegkunde en Maatschappelijke Zorg (niveau 3 en 4) kunnen bij ons kiezen voor deze keuzedelen. 

Voor werkenden hebben wij - samen met ZorgThuis van Noorderpoort - een cursus Zorg & Technologie ontwikkeld. 

 

Keuzedeel Zorg en Technologie deel A

Keuzedeel Zorg en Technologie deel A

In dit keuzedeel onderzoekt de student op welke manier technologie toegepast kan worden om zo de kwaliteit van leven van een cliënt te verbeteren. Daarnaast onderzoekt de student ervaringen met het gebruik van een technologisch hulpmiddel. 

Link

Keuzedeel Zorg en Technologie deel B

Keuzedeel Zorg en Technologie deel B

De student brengt met dit keuzedeel de uitkomsten van deel A in praktijk. In nauw overleg met een cliënt en zijn omgeving zoekt de student naar een technologisch hulpmiddel dat het welzijn van de cliënt sterk verbetert en geeft instructie over de inzet van het hulpmiddel.

Link

Keuzedeel Zorginnovaties en Technologie deel A

Keuzedeel Zorginnovaties en Technologie deel A

De student onderzoekt welke technologie ingezet kan worden om de kwaliteit van leven van een cliënt te verbeteren. Ook onderzoekt de student de ervaring met een technologisch hulpmiddel in de praktijk.

Link

Keuzedeel Zorginnovaties en Technologie deel B

Keuzedeel Zorginnovaties en Technologie deel B

De student brengt met dit keuzedeel de uitkomsten van deel A in praktijk. In nauw overleg met een cliënt en zijn omgeving zoekt de student naar een technologisch hulpmiddel dat het welzijn van de cliënt sterk verbetert en geeft instructie over de inzet van het hulpmiddel.

Een duidelijk verschil met het keuzedeel Zorg en Technologie is de onderzoekscomponent die in dit keuzedeel is opgenomen. 

Link

Technologie in Zorg en Welzijn voor werkenden

Technologie in Zorg en Welzijn: ermee aan de slag! 

Voor professionals in zorg en welzijn mbo-3 en mbo-4 die meer willen weten over de mogelijkheden van technologie in hun beroep hebben wij een leergang van 5 bijeenkomsten ontwikkeld. 

Lees meer