NIEUWS

24.05.2019

Het practoraat in cijfers

In 2017 is het Practoraat Zorg & (Sensor) technologie van start gegaan. Dat heeft tot nu toe heel wat opgeleverd! 

Het practoraat in cijfers In 2017 is het Practoraat Zorg & (Sensor) technologie van start gegaan. Dat heeft tot nu toe heel wat opgeleverd! 

12.04.2019

Ik zie je darmen!

In Assen leren studenten van de zorgopleidingen de anatomie van het lichaam kennen door middel van t-shirt met bijbehorende app. Door blokjes op het shirt te scannen “zien” de studenten de binnenkant van het lichaam van de persoon die het t-shirt draagt. 

Ik zie je darmen! In Assen leren studenten van de zorgopleidingen de anatomie van het lichaam kennen door middel van t-shirt met bijbehorende app. Door blokjes op het shirt te scannen “zien” de studenten de binnenkant van het lichaam van de persoon die het t-shirt draagt. 

11.03.2019

What the hackaton

In het weekend van 9 en 10 maart werd een hackaton georganiseerd in Emmen. Mathilde van het practoraat Zorg & Technologie was erbij! 

 

What the hackaton In het weekend van 9 en 10 maart werd een hackaton georganiseerd in Emmen. Mathilde van het practoraat Zorg & Technologie was erbij!   

19.12.2018

De GI Joe vergissing

GI Joe was in de jaren 80 een bekende tekenfilmserie die ik vroeger als kind keek. De serie gaat over een militair actiefiguur die allerlei avonturen meemaakt. Ik keek dit vaak op Sky Channel, een zender op de kabel, waarop ook He-Man en Inspector Gadget te zien waren. Fantastische series.

 

De GI Joe vergissing GI Joe was in de jaren 80 een bekende tekenfilmserie die ik vroeger als kind keek. De serie gaat over een militair actiefiguur die allerlei avonturen meemaakt. Ik keek dit vaak op Sky Channel, een zender op de kabel, waarop ook He-Man en Inspector Gadget te zien waren. Fantastische series.  

28.09.2018

Van kwantiteit naar kwaliteit

Het afgelopen schooljaar hebben we als een malle gewerkt aan het realiseren van onze doelstelling: alles oppakken wat we kunnen. Terugkijkend kunnen we zeggen: wat hebben we veel gedaan!

Van kwantiteit naar kwaliteit Het afgelopen schooljaar hebben we als een malle gewerkt aan het realiseren van onze doelstelling: alles oppakken wat we kunnen. Terugkijkend kunnen we zeggen: wat hebben we veel gedaan!

09.04.2018

Lekker proberen

In het domein waar dit practoraat werkt, kom je gauw genoeg Daan Dohmen tegen. Daan is wat mij betreft een van de weinige mensen in dit domein die helder heeft waar het over gaat. Zijn proefschrift is dan ook een inspiratie voor mij.

Lekker proberen In het domein waar dit practoraat werkt, kom je gauw genoeg Daan Dohmen tegen. Daan is wat mij betreft een van de weinige mensen in dit domein die helder heeft waar het over gaat. Zijn proefschrift is dan ook een inspiratie voor mij.

22.01.2018

Een terugblik en enkele inzichten

Nog een paar weken en dan ben ik alweer bijna een jaar officieel practor. Een jaar waarin er veel gebeurd is. Dus deel ik graag onze belangrijkste lessen. Maar eerst: een korte terugblik.

Een terugblik en enkele inzichten Nog een paar weken en dan ben ik alweer bijna een jaar officieel practor. Een jaar waarin er veel gebeurd is. Dus deel ik graag onze belangrijkste lessen. Maar eerst: een korte terugblik.

01.02.2017

Aan de slag

Sinds 1 februari ben ik, Aad Oosterhof, actief als practor voor het Practoraat Zorg & (Sensor)technologie vanuit Drenthe College. Een ontzettend leuke maar ook hectische klus! Ons streven is om met het 

Aan de slag Sinds 1 februari ben ik, Aad Oosterhof, actief als practor voor het Practoraat Zorg & (Sensor)technologie vanuit Drenthe College. Een ontzettend leuke maar ook hectische klus! Ons streven is om met het