COMMUNITY / AGENDA
AGENDA

1 en 2 april 2020

Conferentie Consortium voor Innovatie

Locatie:Emmen

9-17 uur

Dit jaar is Drenthe College de gastheer voor de grote CvI conferentie. Locatie is de inspirerende omgeving van Wildlands en het Atlas Theater in Emmen. Hier zullen we als practoraat vertellen over wat we allemaal doen en welke waarde het practoraat heeft voor onderwijs en werkveld.

Practor Aad Oosterhof verzorgt de MBO-talk Working on a dream, twee studenten vertellen over hun onderzoek in een woonzorgcentrum, docenten vertellen hoe zij het onderwijs hebben veranderd naar aanleiding van hun bevindingen in het practoraat en bezoekers kunnen ervaren hoe VR werkt. Het (T)Huis van Morgen staat de hele week van 30 april t/m 3 april opgesteld vóór het theater zodat niet alleen conferentiebezoekers maar ook andere geïnteresseerden het huis kunnen bezoeken.

ZorgpleinNoord, ZorgThuis van Noorderpoort en het Practoraat Zorg en (Sensor)Technologie van het Drenthe College organiseren gezamenlijk bijeenkomsten over zorgtechnologie om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te kijken waar we zaken kunnen opschalen en versnellen en wat hiervoor nodig is. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor portefeuillehouders zorgtechnologie binnen zorg- en welzijnsinstellingen en onderwijs.In iedere bijeenkomst staat een thema centraal dat wordt verzorgd vanuit één van de deelnemers. Deze keer zijn we te gast bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. 

 

30 maart 2020

Expertmeeting

Locatie:Wilhelmina Ziekenhuis Assen

14.00 - 16.30 uur